Prodaja Stanova Novogradnja Crikvenica Izvrsno

Prodaja Stanova Novogradnja Crikvenica Izvrsno. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinje i dnevnog boravka, te velike loggie (15 m²) sa pogledom na more. Svi stanovi imaju spremište i parking u vlasništvu. Crikvenica, novogradnja, veliki apartman, 200m od mora iz ponude agencije stan grad immobilien izdvajamo apartman na dobroj lokaciji u regiji crikvenička rivijera. Ovaj izvanredni apartman nalazi se na top prodavatelj:

Stanovi Na Prodaju Crikvenica Indomio Hr

Najcool Stanovi Na Prodaju Crikvenica Indomio Hr

Svi stanovi imaju spremište i parking u vlasništvu. Prekrasna novogradnja sa 8 stanova (trsobni i četverosobni) i panoramskim pogledom na more, otoke, istarski poluotok te staru jezgru grada crikvenice. S5 trosoban stan 2 kat nkp 71,02m2. Naši certificirani stručnjaci rado će vam pomoći pri izboru nekretnine za vaše zadovoljstvo. Možete nas kontaktirati putem telefona ili putem obrasca.

Stan, crikvenica, 110.000 €, 50,00 m2 cca 2200 €/m2.

Prodaju se stanovi u novogradnji u crikvenici s pogledom na more, mirna lokacija, puno zelenila i sunca, s parkingom, u prizemlju ili na prvom katu, sastoje se od hodnika, dvije sobe, kupaone s wc, dnevnog boravka s kuhinjom te balkona, od 55 do 62 m2. Ovaj izvanredni apartman nalazi se na top prodavatelj: Nekretnine na prodaju u hrvatskoj, crikvenica. Po dogovoru moguće dodatno parkirno mjesto. Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinje i dnevnog boravka, te velike loggie (15 m²) sa pogledom na more. Moguće kupiti parkirno mjesto u garaži, cijena 19.000€.

Crikvenica Novogradnja Blizu Mora Apartman Povrsina 62m2

Ovaj izvanredni apartman nalazi se na top prodavatelj: Crikvenica, novogradnja, veliki apartman, 200m od mora iz ponude agencije stan grad immobilien izdvajamo apartman na dobroj lokaciji u regiji crikvenička rivijera. Moguće kupiti parkirno mjesto u garaži, cijena 19.000€. Nekretnine na prodaju u hrvatskoj, crikvenica. Možete nas kontaktirati putem telefona ili putem obrasca.. Moguće kupiti parkirno mjesto u garaži, cijena 19.000€.

Prilika Crikvenica Dramalj Stanovi U Novogradnji Preporucamo Prodaja

Prodaju se stanovi u novogradnji u crikvenici s pogledom na more, mirna lokacija, puno zelenila i sunca, s parkingom, u prizemlju ili na prvom katu, sastoje se od hodnika, dvije sobe, kupaone s wc, dnevnog boravka s kuhinjom te balkona, od 55 do 62 m2.. Po dogovoru moguće dodatno parkirno mjesto. Moguće kupiti parkirno mjesto u garaži, cijena 19.000€.

Stan 105m2 Na Prodaju Crikvenica Oglas 6003333 Srbija Nekretnine

Crikvenica, 100 m2, 3s+db, bazen,garaža, terase. Moguće kupiti parkirno mjesto u garaži, cijena 19.000€. Crikvenica, novogradnja, veliki apartman, 200m od mora iz ponude agencije stan grad immobilien izdvajamo apartman na dobroj lokaciji u regiji crikvenička rivijera. Ovaj izvanredni apartman nalazi se na top prodavatelj: Možete nas kontaktirati putem telefona ili putem obrasca. Stan, crikvenica, 110.000 €, 50,00 m2 cca 2200 €/m2. Stanovi prodaja | 51260 crikvenica. Svi stanovi imaju spremište i parking u vlasništvu. Nekretnine na prodaju u hrvatskoj, crikvenica. S5 trosoban stan 2 kat nkp 71,02m2. Naši certificirani stručnjaci rado će vam pomoći pri izboru nekretnine za vaše zadovoljstvo... Svi stanovi imaju spremište i parking u vlasništvu.

Prodaja Stanova Crikvenica Bazzar Nekretnine

Najnoviji stanovi za prodaju u mjestu crikvenica. Crikvenica, novogradnja, veliki apartman, 200m od mora iz ponude agencije stan grad immobilien izdvajamo apartman na dobroj lokaciji u regiji crikvenička rivijera. Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu.

Crikvenica Novogradnja Prodaja Blizu Mora Apartman Povrsina 125m2

Možete nas kontaktirati putem telefona ili putem obrasca. Prodaju se stanovi u novogradnji u crikvenici s pogledom na more, mirna lokacija, puno zelenila i sunca, s parkingom, u prizemlju ili na prvom katu, sastoje se od hodnika, dvije sobe, kupaone s wc, dnevnog boravka s kuhinjom te balkona, od 55 do 62 m2.

Domiva Nekretnine Crikvenica Kuce Stanovi Apartmani Zemljista Poslovni Prostori

Naši certificirani stručnjaci rado će vam pomoći pri izboru nekretnine za vaše zadovoljstvo. Ovaj izvanredni apartman nalazi se na top prodavatelj: S5 trosoban stan 2 kat nkp 71,02m2. Moguće kupiti parkirno mjesto u garaži, cijena 19.000€. Prekrasna novogradnja sa 8 stanova (trsobni i četverosobni) i panoramskim pogledom na more, otoke, istarski poluotok te staru jezgru grada crikvenice. Crikvenica, novogradnja, veliki apartman, 200m od mora iz ponude agencije stan grad immobilien izdvajamo apartman na dobroj lokaciji u regiji crikvenička rivijera. Naši certificirani stručnjaci rado će vam pomoći pri izboru nekretnine za vaše zadovoljstvo. Nekretnine na prodaju u hrvatskoj, crikvenica. Nekretnine na prodaju u hrvatskoj, crikvenica.

Crikvenica Novogradnja 83 46m2 Stan S Garazom Stan Povrsina 83 46m2

Crikvenica, 100 m2, 3s+db, bazen,garaža, terase. Naši certificirani stručnjaci rado će vam pomoći pri izboru nekretnine za vaše zadovoljstvo. Stanovi prodaja | 51260 crikvenica. Crikvenica, 100 m2, 3s+db, bazen,garaža, terase.

Stanovi

Crikvenica, 100 m2, 3s+db, bazen,garaža, terase. Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu. Nekretnine na prodaju u hrvatskoj, crikvenica. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinje i dnevnog boravka, te velike loggie (15 m²) sa pogledom na more. Moguće kupiti parkirno mjesto u garaži, cijena 19.000€. Naši certificirani stručnjaci rado će vam pomoći pri izboru nekretnine za vaše zadovoljstvo.. Naši certificirani stručnjaci rado će vam pomoći pri izboru nekretnine za vaše zadovoljstvo.

Crikvenica Luksuzna Novogradnja 80 13 M2 Ostava Vpm 350m Do Mora

Stanovi prodaja | 51260 crikvenica. S5 trosoban stan 2 kat nkp 71,02m2. Možete nas kontaktirati putem telefona ili putem obrasca. Nekretnine na prodaju u hrvatskoj, crikvenica. Moguće kupiti parkirno mjesto u garaži, cijena 19.000€. Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu.. S5 trosoban stan 2 kat nkp 71,02m2.

Crikvenica Luksuzna Novogradnja U Centru Victus Nekretnine Prodaja I Najam Nekretnina Crikvenica

Crikvenica, 100 m2, 3s+db, bazen,garaža, terase. Naši certificirani stručnjaci rado će vam pomoći pri izboru nekretnine za vaše zadovoljstvo. S5 trosoban stan 2 kat nkp 71,02m2. Prekrasna novogradnja sa 8 stanova (trsobni i četverosobni) i panoramskim pogledom na more, otoke, istarski poluotok te staru jezgru grada crikvenice. Prodaju se stanovi u novogradnji u crikvenici s pogledom na more, mirna lokacija, puno zelenila i sunca, s parkingom, u prizemlju ili na prvom katu, sastoje se od hodnika, dvije sobe, kupaone s wc, dnevnog boravka s kuhinjom te balkona, od 55 do 62 m2. Ovaj izvanredni apartman nalazi se na top prodavatelj: Crikvenica, novogradnja, veliki apartman, 200m od mora iz ponude agencije stan grad immobilien izdvajamo apartman na dobroj lokaciji u regiji crikvenička rivijera. Najnoviji stanovi za prodaju u mjestu crikvenica. Nekretnine na prodaju u hrvatskoj, crikvenica. Po dogovoru moguće dodatno parkirno mjesto. Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu. S5 trosoban stan 2 kat nkp 71,02m2.

Prodaja NovoizgraÄ'enih Stanova Crikvenica Srbija Nekretnine

Prekrasna novogradnja sa 8 stanova (trsobni i četverosobni) i panoramskim pogledom na more, otoke, istarski poluotok te staru jezgru grada crikvenice. S5 trosoban stan 2 kat nkp 71,02m2. Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu. Možete nas kontaktirati putem telefona ili putem obrasca. Moguće kupiti parkirno mjesto u garaži, cijena 19.000€. Najnoviji stanovi za prodaju u mjestu crikvenica. Ovaj izvanredni apartman nalazi se na top prodavatelj: Najnoviji stanovi za prodaju u mjestu crikvenica.

Crikvenica 180m2 Garaza 1 Red Do Mora Apartman Boss D O O Nekretnine Rijeka Stanovi Kuce Tereni Apartmani

Možete nas kontaktirati putem telefona ili putem obrasca... Prekrasna novogradnja sa 8 stanova (trsobni i četverosobni) i panoramskim pogledom na more, otoke, istarski poluotok te staru jezgru grada crikvenice. Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu. Prodaju se stanovi u novogradnji u crikvenici s pogledom na more, mirna lokacija, puno zelenila i sunca, s parkingom, u prizemlju ili na prvom katu, sastoje se od hodnika, dvije sobe, kupaone s wc, dnevnog boravka s kuhinjom te balkona, od 55 do 62 m2. Stan, crikvenica, 110.000 €, 50,00 m2 cca 2200 €/m2. S5 trosoban stan 2 kat nkp 71,02m2. Najnoviji stanovi za prodaju u mjestu crikvenica. Naši certificirani stručnjaci rado će vam pomoći pri izboru nekretnine za vaše zadovoljstvo. Crikvenica, 100 m2, 3s+db, bazen,garaža, terase. Ovaj izvanredni apartman nalazi se na top prodavatelj: Svi stanovi imaju spremište i parking u vlasništvu... Crikvenica, novogradnja, veliki apartman, 200m od mora iz ponude agencije stan grad immobilien izdvajamo apartman na dobroj lokaciji u regiji crikvenička rivijera.

Crikvenica Vila S 4 Stana I Bazenom 50 M Od Mora Prodaja

Prodaju se stanovi u novogradnji u crikvenici s pogledom na more, mirna lokacija, puno zelenila i sunca, s parkingom, u prizemlju ili na prvom katu, sastoje se od hodnika, dvije sobe, kupaone s wc, dnevnog boravka s kuhinjom te balkona, od 55 do 62 m2. Crikvenica, 100 m2, 3s+db, bazen,garaža, terase. Po dogovoru moguće dodatno parkirno mjesto. Svi stanovi imaju spremište i parking u vlasništvu. Ovaj izvanredni apartman nalazi se na top prodavatelj: Stan, crikvenica, 110.000 €, 50,00 m2 cca 2200 €/m2. S5 trosoban stan 2 kat nkp 71,02m2. Crikvenica, novogradnja, veliki apartman, 200m od mora iz ponude agencije stan grad immobilien izdvajamo apartman na dobroj lokaciji u regiji crikvenička rivijera.. S5 trosoban stan 2 kat nkp 71,02m2.

Crikvenica Novogradnja 2 Kat 70 M2 Vpm Stan Povrsina 70m2

Stan, crikvenica, 110.000 €, 50,00 m2 cca 2200 €/m2. Prekrasna novogradnja sa 8 stanova (trsobni i četverosobni) i panoramskim pogledom na more, otoke, istarski poluotok te staru jezgru grada crikvenice. Najnoviji stanovi za prodaju u mjestu crikvenica. Naši certificirani stručnjaci rado će vam pomoći pri izboru nekretnine za vaše zadovoljstvo. Crikvenica, 100 m2, 3s+db, bazen,garaža, terase.. Nekretnine na prodaju u hrvatskoj, crikvenica.

Crikvenica Novogradnja 1 Kat 72 5 M2 Vpm Stan Povrsina 72 50m2

Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinje i dnevnog boravka, te velike loggie (15 m²) sa pogledom na more. Stanovi prodaja | 51260 crikvenica. Stan, crikvenica, 110.000 €, 50,00 m2 cca 2200 €/m2. Moguće kupiti parkirno mjesto u garaži, cijena 19.000€. Naši certificirani stručnjaci rado će vam pomoći pri izboru nekretnine za vaše zadovoljstvo. S5 trosoban stan 2 kat nkp 71,02m2. Najnoviji stanovi za prodaju u mjestu crikvenica. Po dogovoru moguće dodatno parkirno mjesto. Svi stanovi imaju spremište i parking u vlasništvu. Ovaj izvanredni apartman nalazi se na top prodavatelj: Crikvenica, 100 m2, 3s+db, bazen,garaža, terase.. Crikvenica, 100 m2, 3s+db, bazen,garaža, terase.

Prodaja Stanova Crikvenica

Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu. Prekrasna novogradnja sa 8 stanova (trsobni i četverosobni) i panoramskim pogledom na more, otoke, istarski poluotok te staru jezgru grada crikvenice. Možete nas kontaktirati putem telefona ili putem obrasca. Stanovi prodaja | 51260 crikvenica... Stanovi prodaja | 51260 crikvenica.

Ekskluzivno Novogradnja Crikvenica Cetverosobni Stan 86 16 M2 Prodaja Stanova

Svi stanovi imaju spremište i parking u vlasništvu. Možete nas kontaktirati putem telefona ili putem obrasca.

Stanovi

Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinje i dnevnog boravka, te velike loggie (15 m²) sa pogledom na more. Po dogovoru moguće dodatno parkirno mjesto. Stanovi prodaja | 51260 crikvenica. Ovaj izvanredni apartman nalazi se na top prodavatelj: Crikvenica, 100 m2, 3s+db, bazen,garaža, terase. Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu.. Moguće kupiti parkirno mjesto u garaži, cijena 19.000€.

Crikvenica Stanovi U Novogradnji

Stanovi prodaja | 51260 crikvenica. Najnoviji stanovi za prodaju u mjestu crikvenica. Crikvenica, novogradnja, veliki apartman, 200m od mora iz ponude agencije stan grad immobilien izdvajamo apartman na dobroj lokaciji u regiji crikvenička rivijera. Crikvenica, 100 m2, 3s+db, bazen,garaža, terase. Moguće kupiti parkirno mjesto u garaži, cijena 19.000€.. Svi stanovi imaju spremište i parking u vlasništvu.

Crikvenica Stan 1s Db 45m2 Novogradnja Index Oglasi

Naši certificirani stručnjaci rado će vam pomoći pri izboru nekretnine za vaše zadovoljstvo.. Ovaj izvanredni apartman nalazi se na top prodavatelj: Crikvenica, 100 m2, 3s+db, bazen,garaža, terase. Po dogovoru moguće dodatno parkirno mjesto. Nekretnine na prodaju u hrvatskoj, crikvenica. S5 trosoban stan 2 kat nkp 71,02m2. Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu... Prekrasna novogradnja sa 8 stanova (trsobni i četverosobni) i panoramskim pogledom na more, otoke, istarski poluotok te staru jezgru grada crikvenice.

Novogradnja Crikvenica 75000 Eura Prodaja

Ovaj izvanredni apartman nalazi se na top prodavatelj: Prodaju se stanovi u novogradnji u crikvenici s pogledom na more, mirna lokacija, puno zelenila i sunca, s parkingom, u prizemlju ili na prvom katu, sastoje se od hodnika, dvije sobe, kupaone s wc, dnevnog boravka s kuhinjom te balkona, od 55 do 62 m2. Po dogovoru moguće dodatno parkirno mjesto. Crikvenica, 100 m2, 3s+db, bazen,garaža, terase. Crikvenica, novogradnja, veliki apartman, 200m od mora iz ponude agencije stan grad immobilien izdvajamo apartman na dobroj lokaciji u regiji crikvenička rivijera. Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu. Stanovi prodaja | 51260 crikvenica. Moguće kupiti parkirno mjesto u garaži, cijena 19.000€. Ovaj izvanredni apartman nalazi se na top prodavatelj: Svi stanovi imaju spremište i parking u vlasništvu. S5 trosoban stan 2 kat nkp 71,02m2... Prekrasna novogradnja sa 8 stanova (trsobni i četverosobni) i panoramskim pogledom na more, otoke, istarski poluotok te staru jezgru grada crikvenice.

Crikvenica Primorsko Goranska Stambena Res Real Estate Stanovi Apartmani Za Prodaju Re Max Croatia

Možete nas kontaktirati putem telefona ili putem obrasca.. Prodaju se stanovi u novogradnji u crikvenici s pogledom na more, mirna lokacija, puno zelenila i sunca, s parkingom, u prizemlju ili na prvom katu, sastoje se od hodnika, dvije sobe, kupaone s wc, dnevnog boravka s kuhinjom te balkona, od 55 do 62 m2. Možete nas kontaktirati putem telefona ili putem obrasca. S5 trosoban stan 2 kat nkp 71,02m2. Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu. Crikvenica, 100 m2, 3s+db, bazen,garaža, terase... Svi stanovi imaju spremište i parking u vlasništvu.

Crikvenica Stan 70 M2 Novogradnja Stanovi Burza Oglasi

Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinje i dnevnog boravka, te velike loggie (15 m²) sa pogledom na more... Možete nas kontaktirati putem telefona ili putem obrasca. Najnoviji stanovi za prodaju u mjestu crikvenica. Svi stanovi imaju spremište i parking u vlasništvu. Po dogovoru moguće dodatno parkirno mjesto. Nekretnine na prodaju u hrvatskoj, crikvenica. Naši certificirani stručnjaci rado će vam pomoći pri izboru nekretnine za vaše zadovoljstvo. Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu. Stanovi prodaja | 51260 crikvenica. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinje i dnevnog boravka, te velike loggie (15 m²) sa pogledom na more. Naši certificirani stručnjaci rado će vam pomoći pri izboru nekretnine za vaše zadovoljstvo.

Crikvenica Luksuzna Novogradnja 81 53 M2 Ostava Vpm 350m Do Mora

Po dogovoru moguće dodatno parkirno mjesto.. Najnoviji stanovi za prodaju u mjestu crikvenica. Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu. Naši certificirani stručnjaci rado će vam pomoći pri izboru nekretnine za vaše zadovoljstvo. Prodaju se stanovi u novogradnji u crikvenici s pogledom na more, mirna lokacija, puno zelenila i sunca, s parkingom, u prizemlju ili na prvom katu, sastoje se od hodnika, dvije sobe, kupaone s wc, dnevnog boravka s kuhinjom te balkona, od 55 do 62 m2.

Stanovi

Crikvenica, novogradnja, veliki apartman, 200m od mora iz ponude agencije stan grad immobilien izdvajamo apartman na dobroj lokaciji u regiji crikvenička rivijera. Stan, crikvenica, 110.000 €, 50,00 m2 cca 2200 €/m2. Naši certificirani stručnjaci rado će vam pomoći pri izboru nekretnine za vaše zadovoljstvo. Moguće kupiti parkirno mjesto u garaži, cijena 19.000€. Crikvenica, 100 m2, 3s+db, bazen,garaža, terase. S5 trosoban stan 2 kat nkp 71,02m2. Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu. Prodaju se stanovi u novogradnji u crikvenici s pogledom na more, mirna lokacija, puno zelenila i sunca, s parkingom, u prizemlju ili na prvom katu, sastoje se od hodnika, dvije sobe, kupaone s wc, dnevnog boravka s kuhinjom te balkona, od 55 do 62 m2. Možete nas kontaktirati putem telefona ili putem obrasca. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinje i dnevnog boravka, te velike loggie (15 m²) sa pogledom na more... Svi stanovi imaju spremište i parking u vlasništvu.

Prodaja Stanova Crikvenica Millennium Nekretnine Bazzar Nekretnine

Prodaju se stanovi u novogradnji u crikvenici s pogledom na more, mirna lokacija, puno zelenila i sunca, s parkingom, u prizemlju ili na prvom katu, sastoje se od hodnika, dvije sobe, kupaone s wc, dnevnog boravka s kuhinjom te balkona, od 55 do 62 m2. Stanovi prodaja | 51260 crikvenica. Naši certificirani stručnjaci rado će vam pomoći pri izboru nekretnine za vaše zadovoljstvo. Po dogovoru moguće dodatno parkirno mjesto. Prodaju se stanovi u novogradnji u crikvenici s pogledom na more, mirna lokacija, puno zelenila i sunca, s parkingom, u prizemlju ili na prvom katu, sastoje se od hodnika, dvije sobe, kupaone s wc, dnevnog boravka s kuhinjom te balkona, od 55 do 62 m2. Nekretnine na prodaju u hrvatskoj, crikvenica. Ovaj izvanredni apartman nalazi se na top prodavatelj: Crikvenica, 100 m2, 3s+db, bazen,garaža, terase. Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu.

Kakovostna Novogradnja V Crikvenici V Blizini Morja

Moguće kupiti parkirno mjesto u garaži, cijena 19.000€. Najnoviji stanovi za prodaju u mjestu crikvenica.. Najnoviji stanovi za prodaju u mjestu crikvenica.

Stan 82m2 Na Prodaju Crikvenica Oglas 9543104 Srbija Nekretnine

Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu. Ovaj izvanredni apartman nalazi se na top prodavatelj: Stan, crikvenica, 110.000 €, 50,00 m2 cca 2200 €/m2. Prodaju se stanovi u novogradnji u crikvenici s pogledom na more, mirna lokacija, puno zelenila i sunca, s parkingom, u prizemlju ili na prvom katu, sastoje se od hodnika, dvije sobe, kupaone s wc, dnevnog boravka s kuhinjom te balkona, od 55 do 62 m2... Najnoviji stanovi za prodaju u mjestu crikvenica.

Crikvenica Stanovi U Novogradnji Sa Panoramskim Pogledom I Bazenom La Mar Nekretnine

Nekretnine na prodaju u hrvatskoj, crikvenica. Svi stanovi imaju spremište i parking u vlasništvu. Možete nas kontaktirati putem telefona ili putem obrasca. Prodaju se stanovi u novogradnji u crikvenici s pogledom na more, mirna lokacija, puno zelenila i sunca, s parkingom, u prizemlju ili na prvom katu, sastoje se od hodnika, dvije sobe, kupaone s wc, dnevnog boravka s kuhinjom te balkona, od 55 do 62 m2. S5 trosoban stan 2 kat nkp 71,02m2.

Crikvenica Stanovi U Novogradnji

Prekrasna novogradnja sa 8 stanova (trsobni i četverosobni) i panoramskim pogledom na more, otoke, istarski poluotok te staru jezgru grada crikvenice.. Crikvenica, novogradnja, veliki apartman, 200m od mora iz ponude agencije stan grad immobilien izdvajamo apartman na dobroj lokaciji u regiji crikvenička rivijera. Stan, crikvenica, 110.000 €, 50,00 m2 cca 2200 €/m2. Naši certificirani stručnjaci rado će vam pomoći pri izboru nekretnine za vaše zadovoljstvo. Možete nas kontaktirati putem telefona ili putem obrasca. Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu. Po dogovoru moguće dodatno parkirno mjesto. Prekrasna novogradnja sa 8 stanova (trsobni i četverosobni) i panoramskim pogledom na more, otoke, istarski poluotok te staru jezgru grada crikvenice. Stanovi prodaja | 51260 crikvenica.. Crikvenica, novogradnja, veliki apartman, 200m od mora iz ponude agencije stan grad immobilien izdvajamo apartman na dobroj lokaciji u regiji crikvenička rivijera.

Prodaja Stanova Crikvenica Bazzar Nekretnine

Nekretnine na prodaju u hrvatskoj, crikvenica.. Po dogovoru moguće dodatno parkirno mjesto. Možete nas kontaktirati putem telefona ili putem obrasca. Naši certificirani stručnjaci rado će vam pomoći pri izboru nekretnine za vaše zadovoljstvo. Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu. S5 trosoban stan 2 kat nkp 71,02m2. Stan, crikvenica, 110.000 €, 50,00 m2 cca 2200 €/m2.. S5 trosoban stan 2 kat nkp 71,02m2.

Stan Crikvenica 32 52 M2 Novogradnja Prodaja

Svi stanovi imaju spremište i parking u vlasništvu... Prekrasna novogradnja sa 8 stanova (trsobni i četverosobni) i panoramskim pogledom na more, otoke, istarski poluotok te staru jezgru grada crikvenice.. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinje i dnevnog boravka, te velike loggie (15 m²) sa pogledom na more.

Crikvenica

Stan, crikvenica, 110.000 €, 50,00 m2 cca 2200 €/m2.. Crikvenica, novogradnja, veliki apartman, 200m od mora iz ponude agencije stan grad immobilien izdvajamo apartman na dobroj lokaciji u regiji crikvenička rivijera. Prodaju se stanovi u novogradnji u crikvenici s pogledom na more, mirna lokacija, puno zelenila i sunca, s parkingom, u prizemlju ili na prvom katu, sastoje se od hodnika, dvije sobe, kupaone s wc, dnevnog boravka s kuhinjom te balkona, od 55 do 62 m2. Možete nas kontaktirati putem telefona ili putem obrasca. Najnoviji stanovi za prodaju u mjestu crikvenica. Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu. Nekretnine na prodaju u hrvatskoj, crikvenica. Stanovi prodaja | 51260 crikvenica. Naši certificirani stručnjaci rado će vam pomoći pri izboru nekretnine za vaše zadovoljstvo. S5 trosoban stan 2 kat nkp 71,02m2. Svi stanovi imaju spremište i parking u vlasništvu... Stanovi prodaja | 51260 crikvenica.

Crikvenica Luksuzna Novogradnja 81 53 M2 Ostava Vpm 350m Do Mora

Crikvenica, novogradnja, veliki apartman, 200m od mora iz ponude agencije stan grad immobilien izdvajamo apartman na dobroj lokaciji u regiji crikvenička rivijera.. Stanovi prodaja | 51260 crikvenica. Crikvenica, novogradnja, veliki apartman, 200m od mora iz ponude agencije stan grad immobilien izdvajamo apartman na dobroj lokaciji u regiji crikvenička rivijera. Naši certificirani stručnjaci rado će vam pomoći pri izboru nekretnine za vaše zadovoljstvo. Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu. S5 trosoban stan 2 kat nkp 71,02m2.. S5 trosoban stan 2 kat nkp 71,02m2.

Stan Crikvenica 56 00 M2 Novogradnja Prodaja Index Oglasi

Prekrasna novogradnja sa 8 stanova (trsobni i četverosobni) i panoramskim pogledom na more, otoke, istarski poluotok te staru jezgru grada crikvenice. Prekrasna novogradnja sa 8 stanova (trsobni i četverosobni) i panoramskim pogledom na more, otoke, istarski poluotok te staru jezgru grada crikvenice. Svi stanovi imaju spremište i parking u vlasništvu.

Stanovi Crikvenica Nekretnine Hrvatska

Stanovi prodaja | 51260 crikvenica. Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu.

Novogradnja Moderni Stanovi Sa Otvorenim Pogledom Na More Bazenom I Liftom Crikvenica Europartner

Moguće kupiti parkirno mjesto u garaži, cijena 19.000€... Možete nas kontaktirati putem telefona ili putem obrasca. Crikvenica, 100 m2, 3s+db, bazen,garaža, terase. Prodaju se stanovi u novogradnji u crikvenici s pogledom na more, mirna lokacija, puno zelenila i sunca, s parkingom, u prizemlju ili na prvom katu, sastoje se od hodnika, dvije sobe, kupaone s wc, dnevnog boravka s kuhinjom te balkona, od 55 do 62 m2.. Crikvenica, novogradnja, veliki apartman, 200m od mora iz ponude agencije stan grad immobilien izdvajamo apartman na dobroj lokaciji u regiji crikvenička rivijera.

Nekretnine Rijeka Com Crikvenica Stanovi Prodaja 57 M2 Prodajem Stan U Crikvenici Snizena Cijena 95000

Najnoviji stanovi za prodaju u mjestu crikvenica.. Najnoviji stanovi za prodaju u mjestu crikvenica. Nekretnine na prodaju u hrvatskoj, crikvenica. Svi stanovi imaju spremište i parking u vlasništvu. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinje i dnevnog boravka, te velike loggie (15 m²) sa pogledom na more. Možete nas kontaktirati putem telefona ili putem obrasca... S5 trosoban stan 2 kat nkp 71,02m2.

Prodaja Stanova Crikvenica

Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinje i dnevnog boravka, te velike loggie (15 m²) sa pogledom na more.. Prekrasna novogradnja sa 8 stanova (trsobni i četverosobni) i panoramskim pogledom na more, otoke, istarski poluotok te staru jezgru grada crikvenice. Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu. Crikvenica, 100 m2, 3s+db, bazen,garaža, terase. S5 trosoban stan 2 kat nkp 71,02m2. Ovaj izvanredni apartman nalazi se na top prodavatelj: Stan, crikvenica, 110.000 €, 50,00 m2 cca 2200 €/m2. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinje i dnevnog boravka, te velike loggie (15 m²) sa pogledom na more. Naši certificirani stručnjaci rado će vam pomoći pri izboru nekretnine za vaše zadovoljstvo. Stan, crikvenica, 110.000 €, 50,00 m2 cca 2200 €/m2.

Prodaja NovoizgraÄ'enih Stanova Crikvenica Srbija Nekretnine

Crikvenica, novogradnja, veliki apartman, 200m od mora iz ponude agencije stan grad immobilien izdvajamo apartman na dobroj lokaciji u regiji crikvenička rivijera. Stan, crikvenica, 110.000 €, 50,00 m2 cca 2200 €/m2. Prodaju se stanovi u novogradnji u crikvenici s pogledom na more, mirna lokacija, puno zelenila i sunca, s parkingom, u prizemlju ili na prvom katu, sastoje se od hodnika, dvije sobe, kupaone s wc, dnevnog boravka s kuhinjom te balkona, od 55 do 62 m2. Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu. Najnoviji stanovi za prodaju u mjestu crikvenica. Svi stanovi imaju spremište i parking u vlasništvu. Po dogovoru moguće dodatno parkirno mjesto. Ovaj izvanredni apartman nalazi se na top prodavatelj: Crikvenica, 100 m2, 3s+db, bazen,garaža, terase.. Ovaj izvanredni apartman nalazi se na top prodavatelj:

Crikvenica Centar Novogradnja Stan Povrsina 133 88m2

Možete nas kontaktirati putem telefona ili putem obrasca... Možete nas kontaktirati putem telefona ili putem obrasca.. Stan, crikvenica, 110.000 €, 50,00 m2 cca 2200 €/m2.

Crikvenica Vila S 4 Stana I Bazenom 50 M Od Mora Prodaja

Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu.. Nekretnine na prodaju u hrvatskoj, crikvenica. Crikvenica, 100 m2, 3s+db, bazen,garaža, terase. Najnoviji stanovi za prodaju u mjestu crikvenica. Stanovi prodaja | 51260 crikvenica. Crikvenica, novogradnja, veliki apartman, 200m od mora iz ponude agencije stan grad immobilien izdvajamo apartman na dobroj lokaciji u regiji crikvenička rivijera. Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinje i dnevnog boravka, te velike loggie (15 m²) sa pogledom na more. Naši certificirani stručnjaci rado će vam pomoći pri izboru nekretnine za vaše zadovoljstvo. Ovaj izvanredni apartman nalazi se na top prodavatelj: Moguće kupiti parkirno mjesto u garaži, cijena 19.000€. Stanovi prodaja | 51260 crikvenica.

Crikvenica Novogradnja Bazen Pogled Moderno Prodaja

Crikvenica, novogradnja, veliki apartman, 200m od mora iz ponude agencije stan grad immobilien izdvajamo apartman na dobroj lokaciji u regiji crikvenička rivijera. Moguće kupiti parkirno mjesto u garaži, cijena 19.000€. Prodaju se stanovi u novogradnji u crikvenici s pogledom na more, mirna lokacija, puno zelenila i sunca, s parkingom, u prizemlju ili na prvom katu, sastoje se od hodnika, dvije sobe, kupaone s wc, dnevnog boravka s kuhinjom te balkona, od 55 do 62 m2. Nekretnine na prodaju u hrvatskoj, crikvenica. Crikvenica, 100 m2, 3s+db, bazen,garaža, terase. Stanovi prodaja | 51260 crikvenica.. Po dogovoru moguće dodatno parkirno mjesto.

Crikvenica Novogradnja Stan Povrsina 122 62m2

Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinje i dnevnog boravka, te velike loggie (15 m²) sa pogledom na more. Nekretnine na prodaju u hrvatskoj, crikvenica. Crikvenica, novogradnja, veliki apartman, 200m od mora iz ponude agencije stan grad immobilien izdvajamo apartman na dobroj lokaciji u regiji crikvenička rivijera. Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu. Prekrasna novogradnja sa 8 stanova (trsobni i četverosobni) i panoramskim pogledom na more, otoke, istarski poluotok te staru jezgru grada crikvenice. Po dogovoru moguće dodatno parkirno mjesto.. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinje i dnevnog boravka, te velike loggie (15 m²) sa pogledom na more.

Domiva Nekretnine Crikvenica Kuce Stanovi Apartmani Zemljista Poslovni Prostori

Crikvenica, novogradnja, veliki apartman, 200m od mora iz ponude agencije stan grad immobilien izdvajamo apartman na dobroj lokaciji u regiji crikvenička rivijera. Prodaju se stanovi u novogradnji u crikvenici s pogledom na more, mirna lokacija, puno zelenila i sunca, s parkingom, u prizemlju ili na prvom katu, sastoje se od hodnika, dvije sobe, kupaone s wc, dnevnog boravka s kuhinjom te balkona, od 55 do 62 m2. Ovaj izvanredni apartman nalazi se na top prodavatelj: Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu. Možete nas kontaktirati putem telefona ili putem obrasca.. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinje i dnevnog boravka, te velike loggie (15 m²) sa pogledom na more.

Stan Crikvenica 61 M2 Novogradnja Hrusta Prodaja

Moguće kupiti parkirno mjesto u garaži, cijena 19.000€.. Crikvenica, novogradnja, veliki apartman, 200m od mora iz ponude agencije stan grad immobilien izdvajamo apartman na dobroj lokaciji u regiji crikvenička rivijera.

Prodaja Stanova Crikvenica

Crikvenica, 100 m2, 3s+db, bazen,garaža, terase. Stan, crikvenica, 110.000 €, 50,00 m2 cca 2200 €/m2. Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu. S5 trosoban stan 2 kat nkp 71,02m2. Naši certificirani stručnjaci rado će vam pomoći pri izboru nekretnine za vaše zadovoljstvo. Najnoviji stanovi za prodaju u mjestu crikvenica. Prekrasna novogradnja sa 8 stanova (trsobni i četverosobni) i panoramskim pogledom na more, otoke, istarski poluotok te staru jezgru grada crikvenice.

Crikvenica Novogradnja 1 Kat 72 5 M2 Vpm Stan Povrsina 72 50m2

S5 trosoban stan 2 kat nkp 71,02m2... Crikvenica, 100 m2, 3s+db, bazen,garaža, terase. Po dogovoru moguće dodatno parkirno mjesto. Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu. S5 trosoban stan 2 kat nkp 71,02m2. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinje i dnevnog boravka, te velike loggie (15 m²) sa pogledom na more. Naši certificirani stručnjaci rado će vam pomoći pri izboru nekretnine za vaše zadovoljstvo. Moguće kupiti parkirno mjesto u garaži, cijena 19.000€. Ovaj izvanredni apartman nalazi se na top prodavatelj: Svi stanovi imaju spremište i parking u vlasništvu.. Možete nas kontaktirati putem telefona ili putem obrasca.

Crikvenica Novogradnja Stan Povrsina 122 62m2

Možete nas kontaktirati putem telefona ili putem obrasca.. Stanovi prodaja | 51260 crikvenica.. Nekretnine na prodaju u hrvatskoj, crikvenica.

Crikvenica Novogradnja Na Prodaju Stan Povrsina 67m2

Najnoviji stanovi za prodaju u mjestu crikvenica... Naši certificirani stručnjaci rado će vam pomoći pri izboru nekretnine za vaše zadovoljstvo. Prekrasna novogradnja sa 8 stanova (trsobni i četverosobni) i panoramskim pogledom na more, otoke, istarski poluotok te staru jezgru grada crikvenice. Prekrasna novogradnja sa 8 stanova (trsobni i četverosobni) i panoramskim pogledom na more, otoke, istarski poluotok te staru jezgru grada crikvenice.

Crikvenica Novogradnja Stan U Prizemlju Prodaja

Crikvenica, novogradnja, veliki apartman, 200m od mora iz ponude agencije stan grad immobilien izdvajamo apartman na dobroj lokaciji u regiji crikvenička rivijera. Ovaj izvanredni apartman nalazi se na top prodavatelj: Svi stanovi imaju spremište i parking u vlasništvu. Moguće kupiti parkirno mjesto u garaži, cijena 19.000€. Stan, crikvenica, 110.000 €, 50,00 m2 cca 2200 €/m2. Nekretnine na prodaju u hrvatskoj, crikvenica. Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu.. Stan, crikvenica, 110.000 €, 50,00 m2 cca 2200 €/m2.

Appartement A Vendre Crikvenica Croatie 300561012 22

Možete nas kontaktirati putem telefona ili putem obrasca... Ovaj izvanredni apartman nalazi se na top prodavatelj:

Stan Na Prodaju 108m2 220 000 Crikvenica Indomio Hr

Svi stanovi imaju spremište i parking u vlasništvu.. Crikvenica, novogradnja, veliki apartman, 200m od mora iz ponude agencije stan grad immobilien izdvajamo apartman na dobroj lokaciji u regiji crikvenička rivijera. Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu. Nekretnine na prodaju u hrvatskoj, crikvenica. Stanovi prodaja | 51260 crikvenica. Svi stanovi imaju spremište i parking u vlasništvu. Crikvenica, 100 m2, 3s+db, bazen,garaža, terase. Prekrasna novogradnja sa 8 stanova (trsobni i četverosobni) i panoramskim pogledom na more, otoke, istarski poluotok te staru jezgru grada crikvenice. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinje i dnevnog boravka, te velike loggie (15 m²) sa pogledom na more. Stan, crikvenica, 110.000 €, 50,00 m2 cca 2200 €/m2. Moguće kupiti parkirno mjesto u garaži, cijena 19.000€. Crikvenica, novogradnja, veliki apartman, 200m od mora iz ponude agencije stan grad immobilien izdvajamo apartman na dobroj lokaciji u regiji crikvenička rivijera.

Ekskluzivno Novogradnja Crikvenica Cetverosobni Stan 86 16 M2 Prodaja Stanova

Moguće kupiti parkirno mjesto u garaži, cijena 19.000€. . Crikvenica, 100 m2, 3s+db, bazen,garaža, terase.

Prodaja Stanova Crikvenica

Najnoviji stanovi za prodaju u mjestu crikvenica. Po dogovoru moguće dodatno parkirno mjesto.

Domiva Nekretnine Crikvenica Kuce Stanovi Apartmani Zemljista Poslovni Prostori

Nekretnine na prodaju u hrvatskoj, crikvenica. Prekrasna novogradnja sa 8 stanova (trsobni i četverosobni) i panoramskim pogledom na more, otoke, istarski poluotok te staru jezgru grada crikvenice. Ovaj izvanredni apartman nalazi se na top prodavatelj: Moguće kupiti parkirno mjesto u garaži, cijena 19.000€. Možete nas kontaktirati putem telefona ili putem obrasca. Najnoviji stanovi za prodaju u mjestu crikvenica. Nekretnine na prodaju u hrvatskoj, crikvenica. Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu.. Moguće kupiti parkirno mjesto u garaži, cijena 19.000€.

Stanovi

Ovaj izvanredni apartman nalazi se na top prodavatelj:.. Najnoviji stanovi za prodaju u mjestu crikvenica. Možete nas kontaktirati putem telefona ili putem obrasca. Prekrasna novogradnja sa 8 stanova (trsobni i četverosobni) i panoramskim pogledom na more, otoke, istarski poluotok te staru jezgru grada crikvenice. Nekretnine na prodaju u hrvatskoj, crikvenica.. Nekretnine na prodaju u hrvatskoj, crikvenica.

Crikvenica

Crikvenica, novogradnja, veliki apartman, 200m od mora iz ponude agencije stan grad immobilien izdvajamo apartman na dobroj lokaciji u regiji crikvenička rivijera. Moguće kupiti parkirno mjesto u garaži, cijena 19.000€. Po dogovoru moguće dodatno parkirno mjesto. Nekretnine na prodaju u hrvatskoj, crikvenica. Crikvenica, novogradnja, veliki apartman, 200m od mora iz ponude agencije stan grad immobilien izdvajamo apartman na dobroj lokaciji u regiji crikvenička rivijera.. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinje i dnevnog boravka, te velike loggie (15 m²) sa pogledom na more.

Domiva Nekretnine Crikvenica Kuce Stanovi Apartmani Zemljista Poslovni Prostori

Stanovi prodaja | 51260 crikvenica. Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu. Stan, crikvenica, 110.000 €, 50,00 m2 cca 2200 €/m2. Naši certificirani stručnjaci rado će vam pomoći pri izboru nekretnine za vaše zadovoljstvo. Možete nas kontaktirati putem telefona ili putem obrasca. Crikvenica, 100 m2, 3s+db, bazen,garaža, terase. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinje i dnevnog boravka, te velike loggie (15 m²) sa pogledom na more. S5 trosoban stan 2 kat nkp 71,02m2. Ovaj izvanredni apartman nalazi se na top prodavatelj: Crikvenica, novogradnja, veliki apartman, 200m od mora iz ponude agencije stan grad immobilien izdvajamo apartman na dobroj lokaciji u regiji crikvenička rivijera.

Crikvenica Stanovi U Novogradnji Sa Panoramskim Pogledom I Bazenom La Mar Nekretnine

Prekrasna novogradnja sa 8 stanova (trsobni i četverosobni) i panoramskim pogledom na more, otoke, istarski poluotok te staru jezgru grada crikvenice.. Crikvenica, 100 m2, 3s+db, bazen,garaža, terase. Prekrasna novogradnja sa 8 stanova (trsobni i četverosobni) i panoramskim pogledom na more, otoke, istarski poluotok te staru jezgru grada crikvenice.. Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu.

Crikvenica Novogradnja Prodaja Blizu Mora Apartman Povrsina 125m2

Moguće kupiti parkirno mjesto u garaži, cijena 19.000€. Svi stanovi imaju spremište i parking u vlasništvu. Naši certificirani stručnjaci rado će vam pomoći pri izboru nekretnine za vaše zadovoljstvo. Najnoviji stanovi za prodaju u mjestu crikvenica. Prekrasna novogradnja sa 8 stanova (trsobni i četverosobni) i panoramskim pogledom na more, otoke, istarski poluotok te staru jezgru grada crikvenice. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinje i dnevnog boravka, te velike loggie (15 m²) sa pogledom na more. Ovaj izvanredni apartman nalazi se na top prodavatelj:

Crikvenica Luksuzna Novogradnja 80 13 M2 Ostava Vpm 350m Do Mora

Stan, crikvenica, 110.000 €, 50,00 m2 cca 2200 €/m2. .. Prodaju se stanovi u novogradnji u crikvenici s pogledom na more, mirna lokacija, puno zelenila i sunca, s parkingom, u prizemlju ili na prvom katu, sastoje se od hodnika, dvije sobe, kupaone s wc, dnevnog boravka s kuhinjom te balkona, od 55 do 62 m2.

Novogradnja Crikvenica 2s Db Vrt 50m2 Index Oglasi

Naši certificirani stručnjaci rado će vam pomoći pri izboru nekretnine za vaše zadovoljstvo. Prekrasna novogradnja sa 8 stanova (trsobni i četverosobni) i panoramskim pogledom na more, otoke, istarski poluotok te staru jezgru grada crikvenice. Možete nas kontaktirati putem telefona ili putem obrasca. Ovaj izvanredni apartman nalazi se na top prodavatelj: Najnoviji stanovi za prodaju u mjestu crikvenica. Stan, crikvenica, 110.000 €, 50,00 m2 cca 2200 €/m2. Stanovi, kuće, građevinska zemljišta, poslovni prostori, vile s bazenom u blizini mora ili u zaleđu crikvenice, novog vinodolskog, selca, bribira, dramlja, jadranova, rijeke i ostalih mjesta na jadranu.. S5 trosoban stan 2 kat nkp 71,02m2.

Crikvenica Novogradnja 2 Kat 70 M2 Vpm Stan Povrsina 70m2

Po dogovoru moguće dodatno parkirno mjesto. Prodaju se stanovi u novogradnji u crikvenici s pogledom na more, mirna lokacija, puno zelenila i sunca, s parkingom, u prizemlju ili na prvom katu, sastoje se od hodnika, dvije sobe, kupaone s wc, dnevnog boravka s kuhinjom te balkona, od 55 do 62 m2. Možete nas kontaktirati putem telefona ili putem obrasca. Po dogovoru moguće dodatno parkirno mjesto. Naši certificirani stručnjaci rado će vam pomoći pri izboru nekretnine za vaše zadovoljstvo. S5 trosoban stan 2 kat nkp 71,02m2.

Crikvenica Stanovi U Novogradnji Sa Panoramskim Pogledom I Bazenom La Mar Nekretnine

Ovaj izvanredni apartman nalazi se na top prodavatelj:.. Moguće kupiti parkirno mjesto u garaži, cijena 19.000€.

Popular posts from this blog

Kuponi Za Putovanja U Srbiji Svježe

Popisi Cijene Auto Osiguranja Besplatno