Novogradnja Kneza Viseslava Izvrsno

Novogradnja Kneza Viseslava Izvrsno. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada.

Sivri Nekretnine

Najcool Sivri Nekretnine

Stan se sastoji od : Filter by district, search, compare. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere.

Pogledajte slične oglase klikom na link:

Za prilaz objektu biće izgrađena. Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … Prave zgradu i kraj lidla. Stan se sastoji od : Po preporuci prvo najnovije prvo najstarije od najvise cene od … Za prilaz objektu biće izgrađena. Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere.

Viraga Building

Cena je 1750 eur/m2 sa …. Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Odličan višenamenski prostor u dva … New buildings in belgrade (serbia). Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. Filter by district, search, compare.

Filmski Grad Kneza Viseslava Nov 35kvm Stanovi Sasomange Oglasnik

Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 …. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Cena je 1750 eur/m2 sa … Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan.

Kneza Viseslava Banovo Brdo Stan Na Prodaju Halo Oglasi

Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id :.. Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan.

Sivri Nekretnine

Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u ….. Prave zgradu i kraj lidla. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Cena je 1750 eur/m2 sa … Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Za prilaz objektu biće izgrađena. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id :. Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere.

Ser Insaat Posts Facebook

Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Prodaja stanova beograd, filmski grad, novogradnja. Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Pogledajte slične oglase klikom na link: 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Filter by district, search, compare.. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu.

Cukarica Banovo Brdo Kneza Viseslava Kuca Prodaja Id 1238 Nekretnine

Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice . Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul.

Viraga Building Stambeno Poslovni Objekat Kneza Viseslava 63 Vidikovac Beograd

25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama. New buildings in belgrade (serbia). Stambeni objekti / stanovi / … Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Po preporuci prvo najnovije prvo najstarije od najvise cene od … Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 … Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan.. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema.

Novogradnja Beograd Filmski Grad Oglasi Za Prodaju Stanova Imovina Net

Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama. Za prilaz objektu biće izgrađena. Prave zgradu i kraj lidla. Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 … Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x.. Stambeni objekti / stanovi / …

Bitelic Gradnja D O O Poslovne Strane

Odličan višenamenski prostor u dva … Cena je 1750 eur/m2 sa … New buildings in belgrade (serbia).. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine.

Kneza Viseslava Banovo Brdo Id 19727 Nekretnine

Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Prave zgradu i kraj lidla. Stan se sastoji od : Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x. Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 … Odličan višenamenski prostor u dva … Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Pogledajte slične oglase klikom na link: Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Filter by district, search, compare.

Miloja Zakica 65 Godex Gradnja

Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan.. Stambeni objekti / stanovi / … Za prilaz objektu biće izgrađena. Filter by district, search, compare.

Lokal Za Izdavanje Kneza Viseslava 20 M2 Nekretnine

Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 … Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Stan se sastoji od : Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere. Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice

Stambeno Poslovni Objekat Pastroviceva Gramis Invest Investitor Prodaja Stanova

Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x. Stambeni objekti / stanovi / …. Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih.

Zvezdara Lux Stanovi Od 51m2 I 68m2 Novogradnja Youtube

Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema.. Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Cena je 1750 eur/m2 sa … Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. Pogledajte slične oglase klikom na link: Filter by district, search, compare... Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu.

German D O O Agencija Za Promet Nekretninama

Stambeni objekti / stanovi / …. New buildings in belgrade (serbia). Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Prodaja stanova beograd, filmski grad, novogradnja. Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. Pogledajte slične oglase klikom na link: Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere. Filter by district, search, compare. Stan se sastoji od :

Sivri Nekretnine

Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2.. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Odličan višenamenski prostor u dva … Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. New buildings in belgrade (serbia). Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice Za prilaz objektu biće izgrađena. Prave zgradu i kraj lidla.

Novogradnja Nekretnineinn

Odličan višenamenski prostor u dva …. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice Pogledajte slične oglase klikom na link: Stambeni objekti / stanovi / … Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih.

Detached House For Sale Filmski Grad Cukarica

Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Prodaja stanova beograd, filmski grad, novogradnja. Odličan višenamenski prostor u dva … Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice Za prilaz objektu biće izgrađena. Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama. New buildings in belgrade (serbia). Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu.

Novogradnja Nekretnineinn

Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 … Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Filter by district, search, compare. Za prilaz objektu biće izgrađena. Prave zgradu i kraj lidla.

Vidikovac Novogradnja 44m2 130m2 Od1400 1500e Pdv Halo Oglasi

Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2.. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere. Za prilaz objektu biće izgrađena. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Prave zgradu i kraj lidla. Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama. Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. New buildings in belgrade (serbia). Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Po preporuci prvo najnovije prvo najstarije od najvise cene od ….. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema.

Kneza Viseslava Filmski Grad Cukarica Beograd Prodaja Stan 71m2 Cuvarkuca Nekretnine

Filter by district, search, compare.. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Prave zgradu i kraj lidla. Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Pogledajte slične oglase klikom na link: Stan se sastoji od :

Kneza Viseslava Filmski Grad Cukarica Beograd Prodaja Stan 71m2 Cuvarkuca Nekretnine

Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere. Pogledajte slične oglase klikom na link: Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Cena je 1750 eur/m2 sa … Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Odličan višenamenski prostor u dva … Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul.

Izdavanje Stanova Filmski Grad 4zida

Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul... Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Po preporuci prvo najnovije prvo najstarije od najvise cene od … Stan se sastoji od : Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Za prilaz objektu biće izgrađena. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu.

Viraga Building

Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2.. Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada.

Pozeska 31 Newbuilt Belgrade Cukarica Banovo Brdo Novazgrada Rs

Po preporuci prvo najnovije prvo najstarije od najvise cene od … Filter by district, search, compare. Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Prave zgradu i kraj lidla. New buildings in belgrade (serbia). Odličan višenamenski prostor u dva … Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 …

Vidikovac Novogradnja 44m2 130m2 Od1400 1500e Pdv Halo Oglasi

Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere. Za prilaz objektu biće izgrađena. Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 … Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere.. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema.

Detached House For Sale Filmski Grad Cukarica

Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama. Stan se sastoji od :.. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id :

Stan Prodaja Kneza Viseslava Golf Naselje 175m2 420000 Divis

Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih.. Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 … Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u ….. Stambeni objekti / stanovi / …

Razni Projekti Page 131 Beobuild Forum

New buildings in belgrade (serbia)... Filter by district, search, compare. Prodaja stanova beograd, filmski grad, novogradnja. Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u …

Prodaja Stanova Vidikovac Top Hill Vidik Nekretnine

Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. . Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 …

Kancelarija 300m2 Na Izdavanje Kosutnjak Oglas 10869181 Srbija Nekretnine

Prave zgradu i kraj lidla... Prave zgradu i kraj lidla. Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 …. New buildings in belgrade (serbia).

Filmski Grad Kneza Viseslava 3 0 84 5 M2 Halo Oglasi

Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … New buildings in belgrade (serbia). Stambeni objekti / stanovi / … Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 … Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice Pogledajte slične oglase klikom na link: Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id :. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine.

Pojedinacna Nekretnina Najtrazenije Nekretnine Uknjizeno

Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Po preporuci prvo najnovije prvo najstarije od najvise cene od … Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama.. Po preporuci prvo najnovije prvo najstarije od najvise cene od …

Beograd Cukarica Filmski Grad Lokal Izdavanje 95 M2 1 100 Lokal Idealan Za Sve Vredi Oglas 555003 Nadjidom Com

Odličan višenamenski prostor u dva … Stan se sastoji od : Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 … Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Filter by district, search, compare... Filter by district, search, compare.

Pozeska 31 Novogradnja Beograd Cukarica Banovo Brdo Novazgrada Rs

Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Stan se sastoji od :

Kneza Viseslava Vidikovac Id 41130 Oglasi Za Nekretnine

Stan se sastoji od :. Prave zgradu i kraj lidla. Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama. Pogledajte slične oglase klikom na link: Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Po preporuci prvo najnovije prvo najstarije od najvise cene od … Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Za prilaz objektu biće izgrađena. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere... Pogledajte slične oglase klikom na link:

Stambeno Poslovni Objekat Pastroviceva Gramis Invest Investitor Prodaja Stanova

Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 …. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Pogledajte slične oglase klikom na link: New buildings in belgrade (serbia). Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Cena je 1750 eur/m2 sa … Stan se sastoji od : Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u …

Kneza Viseslava Vidikovac Id 41145 Stanovi Sasomange Oglasnik

New buildings in belgrade (serbia).. New buildings in belgrade (serbia). Prave zgradu i kraj lidla. Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere. Filter by district, search, compare... Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama.

Prodaja Stanova Vidikovac Rakovica Beograd Oglasi Rs

Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere. Pogledajte slične oglase klikom na link: Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama. Po preporuci prvo najnovije prvo najstarije od najvise cene od … Prave zgradu i kraj lidla.. Za prilaz objektu biće izgrađena.

Filmski Grad Kneza Viseslava Nov 35kvm Stanovi Sasomange Oglasnik

Odličan višenamenski prostor u dva ….. Stambeni objekti / stanovi / … Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama. Stan se sastoji od : Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada... 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine.

Kneza Viseslava Vidikovac Id 41017 Oglasi Za Nekretnine

Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema... Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u …. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul.

Okazion Nekretnine Filmski Grad Kneza Viseslava Okazion Nekretnine

Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama.. New buildings in belgrade (serbia). Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. Prave zgradu i kraj lidla. Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Pogledajte slične oglase klikom na link: Za prilaz objektu biće izgrađena.. Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 …

Stambeni Objekat Kneza Viseslava Gramis Invest Investitor Prodaja Stanova

Za prilaz objektu biće izgrađena. New buildings in belgrade (serbia). Pogledajte slične oglase klikom na link: Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere. Filter by district, search, compare. Stambeni objekti / stanovi / … Prodaja stanova beograd, filmski grad, novogradnja... Stambeni objekti / stanovi / …

Kancelarija 300m2 Na Izdavanje Kosutnjak Oglas 10869181 Srbija Nekretnine

Cena je 1750 eur/m2 sa ….. Odličan višenamenski prostor u dva … Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere. Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama. Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x. Prave zgradu i kraj lidla. Cena je 1750 eur/m2 sa … Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. Za prilaz objektu biće izgrađena. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul.. Za prilaz objektu biće izgrađena.

Sivri Nekretnine

25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine... Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere. Stambeni objekti / stanovi / … Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2... Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id :

Sivri Nekretnine

Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006... Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x.. Stambeni objekti / stanovi / …

Razni Projekti Page 131 Beobuild Forum

Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 …. Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama.. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu.

Filmski Grad Kneza Viseslava 3 0 84 5 M2 Halo Oglasi

Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 …. Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama. Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Odličan višenamenski prostor u dva …. Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih.

Novogradnja Beograd Filmski Grad Oglasi Za Prodaju Stanova Imovina Net

Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 …. .. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006.

Filmski Grad Kneza Viseslava

Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu... Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Stambeni objekti / stanovi / … Za prilaz objektu biće izgrađena. Pogledajte slične oglase klikom na link: Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Odličan višenamenski prostor u dva ….. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id :

Ugao Pozeske I Kneza Viseslava Id 1118 Nekretnine

Filter by district, search, compare... Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … New buildings in belgrade (serbia). 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Cena je 1750 eur/m2 sa … Stambeni objekti / stanovi / … Prodaja stanova beograd, filmski grad, novogradnja. Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice

Stambeni Objekat Kneza Viseslava Gramis Invest Investitor Prodaja Stanova

Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 ….. Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 … Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Pogledajte slične oglase klikom na link: Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih.

Kneza Viseslava Filmski Grad Xoglasi Halooglasi 5425635256410

Prodaja stanova beograd, filmski grad, novogradnja. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama. Po preporuci prvo najnovije prvo najstarije od najvise cene od … Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih.

Viraga Building Stambeno Poslovni Objekat Kneza Viseslava 63 Vidikovac Beograd

Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu... Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x.

Stan Prodaja Kneza Viseslava Golf Naselje 175m2 420000 Divis

Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. . New buildings in belgrade (serbia).

Filmski Grad Kneza Viseslava Nov 35kvm Stanovi Sasomange Oglasnik

Kneza višeslava br.38 u beogradu, sa stanovanjem od prvog sprata do ps (6 stanova), ukupne brgp nadzemnih etaža 697,95m2. Stan se sastoji od : Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Odličan višenamenski prostor u dva … Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu... Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan.

Kneza Viseslava Vidikovac Id 41131 Oglasi Za Nekretnine

Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Prave zgradu i kraj lidla. Objekat je izgrađen po pravosnažnom rešenju od 27.10.2004.godine, a upotrebna dozvola je izdata septembra 2006. Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x. Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere. Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Stambeni objekti / stanovi / … Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine.. Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x.

Prodaja Stanova Vidikovac Rakovica Nivo U Zgradi 1 Sprat Oglasi Rs

Cena je 1750 eur/m2 sa … Pogledajte slične oglase klikom na link: Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Novogradnja u beogradu je zastupljena u svim gradskim opštinama. Filter by district, search, compare. Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice Odličan višenamenski prostor u dva … Cena je 1750 eur/m2 sa …

Kneza Viseslava Vidikovac Id 41148 Oglasi Za Nekretnine

Pogledajte slične oglase klikom na link:.. Po preporuci prvo najnovije prvo najstarije od najvise cene od … Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x. Pogledajte slične oglase klikom na link: Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Radovi na podizanju višespratnice u ulici kneza višeslava napreduju iz dana u dan. Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 …

Prodaja Stan Kneza Viseslava Cukarica Id 17471 Cityexpert Nekretnine Beograd

25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine... Filter by district, search, compare. Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 … Stan se sastoji od : 25.08.2020 · filmski grad, kneza višeslava nekretnine. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. Po preporuci prvo najnovije prvo najstarije od najvise cene od … Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan... Cena je 1750 eur/m2 sa …

German D O O Agencija Za Promet Nekretninama

Pogledajte slične oglase klikom na link:. Filter by district, search, compare. Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 … Prodaja stanova beograd, filmski grad, novogradnja. Stambeni objekat, spratnosti po+pr+1+ps, sa garažom u podrumu, u ul. New buildings in belgrade (serbia). Po preporuci prvo najnovije prvo najstarije od najvise cene od … Izuzetno kvalitetna gradnja i oprema. Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x.. Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 …

Stambeno Poslovni Objekat Pastroviceva Gramis Invest Investitor Prodaja Stanova

Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x. Tabla sa nepotpunim podacima nije postavljena na vidnom mestu. Taman što su odmorili od zvuka građevinskih mašina zbog podizanja lidla, žitelji ulice kneza višeslava u rakovici ponovo se bude uz njih. Stambeni objekat u nizu, spratnosti su+p+1, sa garažama u suterenu, u … Stan se sastoji od : Vidi izabrane filtere sakrij izabrane filtere. Beograd prodaja čukarica banovo brdo banovo brdo nodilova agencijski id : Sam objekat u kneza višeslava, povučen u odnosu na glavne saobraćajnice, pruža neophodan mir, ali ujedno i poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Rušenje kuća i podizanje stanova prisutno je i u drugim gradskim opštinama, udaljenijim od centra prestonice Objekat je spratnosti su+pr+6+ps, stanova 45 komada, ukupne neto površine stanova 2.962,37 … Prodaja x stanovi x beograd x filmski grad x novogradnja x... Filter by district, search, compare.

Popular posts from this blog

Kuponi Za Putovanja U Srbiji Svježe

Popisi Cijene Auto Osiguranja Besplatno